MIRË SE VINI NË LOGIC SOLUTION

ZHVILLIM I UEBIT QË DO TË FUNKSIONOJ

Shumë ueb-faqe shqepen në të katër anët. Elementët e tepërt shpërqendrojnë vizitorët dhe ulin shkallën e konverzionit. Një dizajn i pastër, i freskët dhe transparent përbën A-në dhe O-në e ueb-prezantimit tuaj. Kjo do të lehtësojë navigimin dhe do të përkujdeset për një përvojë transparente të përdoruesit. Njëkohësisht, një dizajn i thjeshtë dhe i qartë e bën ueb-faqen tuaj më efektive, kështu që shkalla e konverzionit të vizitorëve do të arrijë stratosferën. Vendosni rripat!

Me zhvillimin tonë të ueb-it ne ndjekim vetëm një qëllim: vizitorët tuaj do të zbulojnë cakun e tyre shpejt dhe pa rrugë anësore. Hap pas hapi dhe klikim pas klikimi. Secila vegëz duhet të funksionojë në mënyrë të përkryer, secili buton duhet të jetë tërësisht adapt dhe secili Call-to-Action të jetë në vendin e vet në mënyrë perfekte. Më së paku po kaq i rëndësishëm është edhe një dizajn adekuat. Për këtë shkak ueb-faqet tona duken bukur dhe funksionojnë.

PASQYRA E SHËRBIMEVE TONA

Webdesign / Redesign