MIRË SE VINI NË LOGIC SOLUTION

JEMI KOMPANIA MË KREATIVE NË KOSOVË

Ju do të përfitoni nga profesionalizmi ynë, me të cilin ne zbatojmë secilin projekt. Kokat kreative të një ekipi të vogël, por të shkëlqyer, disponojnë me një know how të thellë në fushat e dizajnimit, dizajnit grafik, ueb-dizajnit, ueb-zhvillimit, zhvillimit të aplikacioneve, zhvillimit softuerik, mbështetjës teknike, teknikës së marketingut, produkteve të printuara, dizajnit 3D, renderimit 3D, Marketingut PR dhe medias sociale..