SHËRBIMET QË OFROJMË

Ne dizajnojmë produkte dixhitale që
ndihmojnë në rritjen e bizneseve.

Dëshironi ti fascinoni klientët tuaj me një ueb-faqe unike?
Me një dizajn grafik të shkëlqyeshëm dhe me një organizim të lartë navigues e strukturorë? Ne i jetësojmë dëshirat tuaja me shumë kreativitet, kompetencë dhe fleksibilitet. Përfitoni nga përvoja jonë e gjatë në fushën e marketingut dhe suksesi i ueb-faqes suaj do të jetë i garantuar.

MIRË SE VINI NË LOGIC SOLUTION

Arsye të mira për një bashkëpunim

Përparësia më e lartë për ne është që t’ju kënaqim juve. Për këtë shkak ne punojmë saktësisht sipas udhëzimeve tuaja, dhe respektojmë çdo dëshirë tuajën. Ne ju dëgjojmë me kujdes, ju kuptojmë, bëjmë kërkime, skicojmë, konsultojmë dhe – dorëzojmë. Rezultati do t‘ju bindë: një zgjidhje me shumë vlera e përshtatshme vetëm për ju. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për një buxhet të vogël apo të madh: ueb-faqja e juaj do të shquhet nga masa gri e konkurrentëve dhe do të ketë një shkallë të lartë konverzioni.

si funksionojmë

EKSPERIENCA jonë

Klientet tane me vite jane ballafaquar me ekspertizen e stafit tone,te cilet me profesionalizem kane realizuar perkrahjen ne kerkesat me te thjeshta
e deri tek ato me komplekset.
Stafi jone perbehet nga personeli me arritjet me te larta akademike dhe profesionale qe gjithemone kane ofruar sherbime pa hezitim
duke arritur kenaqesite e klienteve tane.

JU DO TË MERRNI NJË PAKO KOMPLETE PA KOKËÇARJE…

…PËR ÇDO BUXHET

Pavarësisht faktit nëse bëhet fjalë për Start-Up, NVM, artistë, persona privatë ose shoqata – ne realizojmë projekte për të gjitha fushat
dhe zhvillojmë ueb-faqe për secilën nevojë dhe për secilën shije.
Me qëllim që ju të arrini qëllimin dhe të keni një sukses të qëndrueshëm

Projektet tona

8705

PROJECTS COMPLETED

480

ACTIVE CLIENTS

626

CUPS OF COFFEE

9774

HAPPY CLIENTS

MBËSHTETJA

... Logic Solution ka deshmuar nivel te larte te profesionalizmit sa i perket plotesimit te afateve te liferimit si dhe sherbimeve te mirembajtjes te ofruara dhe pas dorezimit..." Klientet tane me vite jane ballafaquar me ekspertizen e stafit tone, te cilet me profesionalizem kane realizuar perkrahjen ne kerkesat me te thjeshta e deri tek ato me komplekset. Stafi jone perbehet nga personeli me arritjet me te larta akademike dhe profesionale qe gjithemone kane ofruar sherbime pa hezitim duke arritur kenaqesite e klienteve tane.

Më shumë

KLIENTËT TANË

ATA NA BESUAN NE

Ne jemi të përkushtuar t'u ofrojmë klientëve tanë shërbime të jashtëzakonshme!

GJËRAT E MËDHA NË BIZNES NUK BËHEN KURRË
NGA NJË PERSON. ATA JANË BËRË
NGA NJË EKIP PERSONASH.

Deshironi të jeni pjesë e një ekipi të shkëlqyeshëm dhe ambicioz?

LE TA FILLOJMË PROJEKTIN TUAJ!