Politika e Privatësisë
 
Apollo Rent a car është një zgjidhje inovative që vjen në ndihmë të të gjithë pasionantëve të veturave për të gjetur dhe shfrytëzuar veturë me qira me lehtësi dhe kënaqësi.
 
Me kujdes të veçantë ndërtuar për t’ju ofruar një eksperiencë të pashembullt, ky aplikacion është shpallja e teknologjisë moderne për rezervimin te veturave.
 
Veçoritë kryesore të Apollo Rent a car:
1. Lista e Veturave: Shfletimi i një game të gjerë veturash është tani i lehtë dhe intuitiv, përvoja juaj fillon me një listë të përzgjedhur të veturave në dispozicion, të shoqëruar me imazhe dhe informacione thelbësore për secilën prej tyre.
2. Markat: Nëpërmjet Apollo Rent a car, mund të hulumtoni veturat sipas markës së preferuar, aplikacioni ynë i lejon ju të thelloheni në botën e një markë specifike dhe të zbuloni të gjitha modelët që ofrohen.
3. Favoritet: Ky opsion është një mundësi e veçantë për ata që dëshirojnë të kenë qasje të shpejtë në veturat e preferuara, dhe te krijoni nje liste per rezervimi te mevonshme me qira, ju keni mundësinë të krijoni një llogari personale dhe të krijoni listën tuaj të veturave të preferuara.
4. Kërkim i Shpejtë: Apollo Rent a car ofron një kërkimi filter të avancuar që ju ndihmon të gjeni veturat dhe detajet e tyre në një çast duke filturar datat ne aplikacion.
5. Privatësi dhe Siguria: Ne e vlerësojmë privatësinë tuaj, u keni kontrollin plotë mbi të dhënat tuaja dhe mundësinë të fshini llogarinë tuaj në çdo kohë përmes menysë ‘Profile’, aplikacioni Apollo Rent a car është shokëtari i besueshëm që ju ndihmon të navigoni në botën e veturave me qira me lehtësi dhe argëtim, përvoja juaj në gjetjen e veturave të ëndrrave bëhet më e thjeshtë dhe më e këndshme se kurrë, shkarkojeni tani dhe bëhuni pjesë e rrugëtimit tonë të përbashkët.
6. Lokacioni: Airport – Prishtinë Kosovo
7. Për Anulime – Telefono në numrat tanë të telefonit.